Kemp Tygrů v Suchdole

09.08.2017 14.05 | hor | 2124 přečtení

První týden v srpnu proběhl 4. ročník již tradičního Tygřího kempu v Suchdole, kterého se tentokrát zúčastnilo rekordních 99 účastníků.

Kemp jako každý rok trenérsky zaštiťoval Josef Jelínek ve spolupráci s trenéry Tygrů Praha (Roman Benčič, Lukáš Celina, Petra Michálková, Petr Treml). Na trénincích se dále podíleli Marek Stuchlý (NH Ostrava), Šimon Wojnar (SK Renocar Podolí), Jan Veselý (BA Roudnice), Petr Reich (BCM Olomouc), Tomáš Mach (BK Lokomotiva Plzeň), Klára Buňková (DBaK) a Áda Adamec (Královští Sokoli).
Každý den (kromě odpočinkové středy) probíhal obdobně. Na pořadu dne byly 2 tréninkové jednotky (vždy po dvou a půl hodině) a večerní zápasy. Zejména na večerních zápasech, kdy proti sobě mohli kempeři změřit své síly, byla znát postupně se zvyšující úroveň předvedené hry, což nás jako trenéry velice těšilo.
Trénovali jsme, stejně jako vloni, v areálu České zemědělské univerzity. K dispozici jsme měli dvě vnitřní basketbalová hřiště, atletický ovál i venkovní basketbalové hřiště. Vzhledem k většímu počtu účastníků jsme navíc zajistili školní tělocvičnu, kde mohl probíhat další plnohodnotný basketbalový trénink.
Za trenéry můžeme říct, že i z letošního ročníku máme velice kladné pocity, ve kterých podle reakcí dětí nejsme zdaleka sami. Děkujeme všem kemperům za účast, rodičům za podporu jejich ratolestí ke sportu a už teď se nemůžeme dočkat ročníku 2018!
Malá ochutnávka fotek z letošního ročníku, více jich najdete v přiloženém odkazu - http://bstygripraha.rajce.idnes.cz/Camp_Suchdol_2017/

zpět do novinek

Pozvánka

Turnaj 3:3
odehráno

Špunti
2. turnaj 11. - 12.5. 2024

Starší minižáci
dohráno
Mladší minžáci
dohráno
Nejmladší minižáci
dohráno

Starší minižákyně
dohráno
Mladší minžákyně
dohráno
Nejmladší minižákyně
dohráno

Anketa

Které soutěže byly letos pro tebe?

Přebor Prahy

 

34%

Pohár PBS ve hře 3:3

 

27%

Špunti

 

39%

| celkový počet hlasů: 44 |

další ankety