Proběhlo poslední setkání Špuntů

30.04.2018 09.11 | Sev | 1014 přečtení

I přes příznivou předpověď pěkného počasí, volného pondělí dětí ve škole, díky úternímu Svátku práce, se na Panrkráci sešli malí kamarádi - Špuntíci, aby si zasportovali a odnesli pozornost jako památku na proběhlou akci.

O tomto víkendu jsme zaznamenali nárůst zúčastněných dětí za oba víkendové dny. Na Pankrác zavítalo celkem 196 dětí z 22 týmů, přesto, že se opět nezúčastnily všechny přihlášené týmy.

Naše myšlenka, aby si děti vyzkoušely nejdříve hru 3:3 (první sraz), 4:4 (druhý sraz) a na závěr 5:5 se poslední úplně neosvědčila. Hra 5:5 na šířku hřiště byla pro děti prostorově neúnosná a tak jsme zůstali u hry 4:4. Pro poslední setkání jsme se rozhodli pouze pro týmové dovednostní soutěže, kdy především piškvorky některým hodně zamotaly hlavu :), ale byli jsme svědky pěkných soubojů a týmové taktiky. Sama musím přiznat, že moje ruce přetahování lanem cítí dodnes :). Za všechny soutěže děti obdržely sladkou odměnu na závěr si každé dítě odneslo tričko Špuntů.

Přesto si myslím, že i poslední setkání se vydařilo, opět máme spoustu pěkných fotek, odkaz vám opět napíšu časem, až Radek fotky zpracuje.

zpět do novinek

Pozvánka

Turnaj 3:3
odehráno

Špunti
2. turnaj 11. - 12.5. 2024

Starší minižáci
8. turnaj 27. - 28. 2024
Mladší minžáci
dohráno
Nejmladší minižáci
dohráno

Starší minižákyně
dohráno
Mladší minžákyně
dohráno
Nejmladší minižákyně
dohráno

Anketa

Které soutěže byly letos pro tebe?

Přebor Prahy

 

34%

Pohár PBS ve hře 3:3

 

27%

Špunti

 

39%

| celkový počet hlasů: 44 |

další ankety