Rozvojové projekty ČBF - dotace pro kluby

22.01.2017 18.27 | Sev | 1984 přečtení

Komise basketbalu dětí a mládeže ve spolupráci s Českou asociací minibasketbalu si dovolují představit projekty rozvoje minibasketbalu pro rok 2017. Na níže vypsané projekty mohou získat basketbalové kluby dotaci od ČBF.  

Kromě již zavedených příspěvků na minibasketbalové turnaje, kempy a turnaje pořádané pro základní školy, lze nově žádat o zařazení do programů pro získání dotace na stahovací koše, získání materiálního vybavení v rámci Start Up programu, či vybavení v rámci programu Baby Basket.

Představení rozvojových programů ČBF pro rok 2017: 

1. Minibasketbalové turnaje - příspěvek pro basketbalové kluby, které uspořádají basketbalový turnaj pro hráče/hráčky kategorie U13 a níže.

2. Minibasketbalové kempy - příspěvek pro basketbalové kluby, které uspořádají basketbalový kemp pro děti do 13 let věku.

3. Turnaje pro základní školy - příspěvek pro basketbalové kluby, které uspořádají sportovní akci pro spolupracující základní školy (1.- 6. třída ZŠ).   

4. Stahovací koše - příspěvek na zařízení pro plynulou regulaci výšky basketbalových košů s výškou nastavení koše 2,60 – 3,05m.

5. Start Up program - program na podporu nově vzniklých klubů. Svou žádost mohou zaslat i kluby již existující, které obnoví některou z kategorií minižactva. Materiální podpora dle vlastního výběru (míče, agility žebřík, kužely, kloboučky, trenérská deska, apod.)

 6. Baby Basket - představení programu pro nejmenší děti. Poskytnutí konceptu, zásad a pravidel hry pro děti od 6 do 10 let věku. Žadatelé o zapojení do Baby Basketu mohou, při určité spoluúčasti, získat mobilní koše s nastavitelnou výškou od 2,2 do 2,6 metru, plastové medaile pro malé šikovné baskeťáky a také poprvé v České republice uvedené basketbalové míče Molten velikosti 4.

 Žádosti o příspěvky pro rok 2017 je možno zasílat již nyní. Uzávěrka jednotlivých žádostí je uvedena v zásadách poskytování příspěvku. Pozor - termíny uzávěrek se liší!

Termíny pro zaslání žádosti, zásady pro poskytování příspěvku, i vlastní žádosti naleznete zde:

1. Zásady + žádost minibasketbalové  turnaje  

2. Zásady + žádost minibasketbalové kempy  

3. Zásady + žádost turnaje/soutěže základních škol 

4. Zásady + žádost na stahovací koše

5. Zásady + žádost Start Up program

6. Zásady + žádost Baby Basket,  představení košů, míčů a medailí k programu BB ZDE

 

Další případné dotazy lze zasílat na jnovotny@cbf.cz

zpět do novinek

Pozvánka

Turnaj 3:3
odehráno

Špunti
2. turnaj 11. - 12.5. 2024

Starší minižáci
dohráno
Mladší minžáci
dohráno
Nejmladší minižáci
dohráno

Starší minižákyně
dohráno
Mladší minžákyně
dohráno
Nejmladší minižákyně
dohráno

Anketa

Které soutěže byly letos pro tebe?

Přebor Prahy

 

34%

Pohár PBS ve hře 3:3

 

27%

Špunti

 

39%

| celkový počet hlasů: 44 |

další ankety