První turnaj za námi

17.10.2021 12.56 | Sev | 406 přečtení

Kategorie, která začala jako první  hrát utkání Přeboru Prahy má už svá utkání za sebou. Hodnocení je pouze z HB Basketu, bohužel jiné kluby nic na svých stránkách o utkáních nepíší.

Za zmínku stojí 24 bodů Anny Uchytilové z Basketu Slovanka v utkání proti BA Spartě. Gratulujeme!!!!

HB Basket
Můj víkend mě připomněl staré dobré doby, kdy člověk ráno vlezl do haly a vylezl večer….a čekají mě ještě dva takové...doufám.

V sobotu jsme pořádali turnaj PP U13, kdy PORG potřeboval odehrát všechny 3 zápasy v sobotu. Takže nejprve dostaly nařezáno do Tygrů, pak trošku méně od Nuslí a nakonec od nás. Mě to stálo o hodinu nájmu navíc a k tomu celý tejp :-)))). Ale všechny začátky jsou těžké. Nejvíc mě dostala hráčka zmiňovaného týmu, když se mě o pauze ptala, zda bych ji nedala heslo na wifinu. Odpověděla jsem ji, že nevím, co je wifina, na což omdlením reagoval rozhodčí „no přeci připojení na internet“ (už chybělo jen blbečku :-))))))….Tak jsem slečně řekla, že nějaké připojení určitě máme, ale my, že zde hrajeme basket…

Potom pokračoval turnaj PP U13. Nejprve jsme porazily Nusle, ale hlavním tahákem mělo být utkání s Tygrama. My začaly vlažně, ale druhá pětka scóre otočila a pak už utkání patřilo jen nám a zaslouženě jsme vyhrály. Potvrdilo se tak naše vítězství z Kožlan a konečně se tak můžeme zpětně radovat i z něj. 

zpět do novinek

Pozvánka

soutěž dohrána

Aktuálně

Přihlášené týmy:

1. Basket Slovanka
2. USK Praha
3. Tygři Praha
4. BC Wizards
5. BK Kralupy Junior
6. HB Basket
7. BK Studánka Pardubice
8. Jižní Supice
9. PORG Basket

 

 

Anketa

Dělala jsi něco pro basketbal o prázdninách

ano, často

 

100%

občas

 

0%

ne

 

0%

| celkový počet hlasů: 3 |