První zápasy

26.10.2021 17.09 | Sev | 384 přečtení

I nejmladší kategorie zaznamenala své první body v zápasech. Pouze v pěti zápasech jsme mohli sledovat první zápasové krůčky hráček.

Bohužel pouze HB Basket a Hanka má na svých stránkách hodnocení zápasů, ostatní kluby nic. 

Ohlasy z webu:

HB BASKET
V sobotu jsem prožila 10 hodin v hale a večer jsem fakt měla dost…..V pátek večer blesková akce – USK U11 karanténa, změna nedělního programu PP. V 8,00hod jsme v hale, ale ta je zavřená. Naštěstí se podařilo otevřít brzo, takže mohu vše připravit, aby se mohlo hrát. U11 jsou prvním mým týmem, který letos nastupuje ve větším počtu, než je dovolené minimum (10). Ovšem s výkonem, který zcela ničí mojí nervovou soustavu….10tky a 11tky jsou první moje hráčky za 30 let trénování, které nebojují, nebrání…S Tygry prohráváme o 10b, dáme pauzičku a čeká nás Sparta. Vstup opravdu šílený – výklus do obrany mě přiváděl k šílenství, místo agresivní obrany „doprovod“ útočníka a sledování jak dává koš….trpím….a hlavně nevím, co s tím….nicméně hráčky se postupně vzpamatovávají a hurá, závěr patří nám a vyhráváme. 

To už se rozcvičovaly U11. Jak to viděly, tak prý jestli by si mohly jít plácnout s holkama taky. Jasný, jsme jeden tým, jedna rodina. Pro mrňata skvělý zážitek a když pak během 1/4 řádily na hřišti a já nestačila zírat, říkala Lucka: „my chceme hrát jako velký holky“…tak tomu se ani trošku nebráním a budu jen nadšena, pokud tomu tak bude. A to, co mrňata předvedla – ještě teď se mi tomu nechce věřit, že to byly ty samé hráčky, jako v sobotu. Běhaly, bojovaly, přihrávaly si….takže si nakonec užily ten skvělý pocit vítězství, který nám sportovcům stojí za ty hodiny dřiny v tělocvičny, litry potu a řev trenéra. Jen to plácnutí s rodiči musíme příště lépe vyladit J.

zpět do novinek

Pozvánka

Soutěž dohrána

Aktuálně

Přihlášené týmy:

1. USK Praha
2. Basket Slovanka
3. HB Basket 
4. BA Sparta 
5. Tygři Praha
6. BK Studánka Pardubice

Anketa

Trénuješ sama o prázdninách?

ano

 

20%

občas

 

80%

ne

 

0%

| celkový počet hlasů: 5 |