Ohlasy na 4. turnaj

18.02.2018 09.52 | Sev | 821 přečtení

Z webových stránek klubů Vám přináším ohlasy na 4. turnaj.

Sokol Pražský:

2 výhry a 1 prohra v prodloužení v PP U11

O víkendu 27. - 28. ledna odehráli nejmladší minižáci svůj čtvrtý víkendový turnaj v Přeboru Prahy U11. V napínavém zápase prohráli těsně až v prodloužení s Kladnem a přesvědčivě porazili Vyšehrad a Žižkov.

BK Kladno - Sokol Pražský   59:58pp   (6:14,24:1,43:39, 51:51)
Body hráčů: Filip K. 9, Vojta L. 9, Filip S. 8, Pavel Č. 8, Séba Š. 6, Honza R. 5, Jura P. 4, Táda M. 4, Vojta J. 2, Míša K. 1
Hráči zápasu: Séba Š., Pavel Č., Filip K.

S BK Kladno jsme odehráli krásný a napínavý zápas. Z obou stran byla vidět velká snaha a z ní pramenící časté chyby. Soupeři musíme sportovně pogratulovat, rychlost a dravost některých kladenských hráčů nám dělala opravdu problémy. V zápase jsme měli velmi špatnou obranu, hlavně v prvním poločase. Trápili jsme se s proměňováním jasných šancí a to rozhodlo o naší prohře.

 Sokol Vyšehrad  -Sokol Pražský   33:72   (6:34, 16:38, 26:59)
Body hráčů: Vojta L. 18, Pavel Č. 12, Ondra S. 10, Vojta J. 8, Séba Š. 6, Dominik D. 4, Filip K. 3, Marek T. 2, Max. J. 3, Filip S. 2, Ravi K. 2, Vašek N. 2
Hráči zápasu: Pavel Č., Vojta L., Ondra S.

Druhý sobotní zápas jsme odehráli proti domácímu Vyšehradu. V zápase se nám podařil pouze vstup, pak jsme se trápili. První čtvrtinu jsme odehráli s přehledem. Dobře jsme bránili a do útoku hráli kolektivně a hlavně rychle. Příkladně jsme bojovali, pochvalu v tomto ohledu zaslouží hlavně Marek T. Od druhé čtvrtiny, ale přišlo trápení. Náš výkon nebyl dobrý, ale naštěstí nás soupeř přehrál jen ve druhé čtvrtině. V třetí a čtvrté čtvrtině jsme měli mírně navrch - hlavně díky větší fyzičnosti - a zápas dovedli do vítězného konce.

 Sokol Pražský  -Sokol Žižkov   89:28  (22:6,44:12,63:20, 89:28)
Body hráčů: Vojta L. 18, Pavel Č. 10, Honza R. 10, Táda M. 9, Filip S. 8, Ondra S. 8, Vojta J. 8, Jura P. 6, Domini D. 4, Šimon D. 4, Karel 2, Marek T. 2.
Hráči utkání: Ondra S., Vojta J., Šimon D.

Nedělní zápas jsme sice odehráli v pořadatelství Sokola Vyšehrad, ale kvůli problémům s obsazeností jejich tělocvičny se hrálo v náhradní tělocvičně Žižkova. Náš výkon byl oproti sobotním zápasům povedenější. Hráli jsme kolektivně a předvedli několik krásných kombinací i dobrých nájezdů do koše.
Zápas jsme odehráli v nezvykle menším počtu hráčů, což mělo za následek větší zapojení všech hráčů, dobré tempo hry a i to bylo základem lepšího herního projevu proti sobotě nebo i našem minulém zápase s Žižkovem.

 

BA Sparta

PP U11 - Potrápili jsme favorita

Další hrací víkend Pražského přeboru U11, jsme se utkali proti USK, Kbelům a BŠ. Chybělo málo a mohli jsme být stoprocentní.

Hned první zápas proti USK jsme věděli, že to nebude nic lehkého. V první části soutěže jsme se jim ze všech účastníků přiblížili nejblíže, a to na 22 bodů. Kluci ale mile překvapili. Po vynikající první čtvrtině dokonce vedli o 9 bodů. Bohužel ve 2. čtvrtině jsme dali pouze 4 body a tak soupeř stáhl náš náskok na rozdíl jednoho bodu. Druhý poločas byl vyrovnaný a napínavý až do samotného závěru. Oba týmy měli možnost zápas strhnout na svou stranu, ale neúspěšně. V prodloužení bylo USK lepším týmem, který lépe útočil. Utkání jsme prohráli o 6 bodů.

Druhý zápas proti Kbelům jsme určovali tempo od začátku zápasu a došli si pro pohodlné vítězství.

Ve 100důleckém derby byl náš dobrý výkon založený na kvalitní obraně. Slabou chvilku si kluci vybrali jen ve druhé čtvrtině. Jinak Sparťani na hřišti dominovali

USK Praha - BA Sparta  67:61
BA Sparta - Sokol Kbely  87:21
BA Sparta - BŠ Praha  67:37

 

Basketbalová akademie Radotín

CHLAPCI U11 PŘIPISUJÍ DALŠÍ VÍTĚZSTVÍ

NEJMLADŠÍ MINIŽÁCI SI PŘIPISUJÍ TŘETÍ VÍTĚZSTVÍ V SEZÓNĚ

Chlapci kategorie U11 mají za sebou už osmý turnaj pražského přeboru, který byl tentokrát pod hlavičkou pořadatelství Sokola Dubeč. Zde, bez šesti nemocí indisponovaných spoluhráčů, dokázali Vlci v sobotu nejprve prohrát se Sokolem Vinohrady 25:31 a poté pak 89:12 proti NBK Praha. O den později v prvním utkání, pouze v osmi hráčích, podlehli domácímu Sokolu Dubeč v poměru 17:124, aby pak v posledním zápase zvítězili nad Sokolem Smíchov 33:21.

 

zpět do novinek

Pozvánka

soutěž dohrána

Aktuálně

Přihlášené týmy:

1. Tygři Praha 
2. BA Sparta 
3. Sokol Pražský 
4. Sokol Kbely 
5. USK Praha 
6. PORG Basket
7. TJ Sokol Dubeč
8. BA Radotín
9. Jižní Supi

Anketa

Na co se nejvíce těšíš?

na tréninky

 

29%

na zápasy

 

29%

na turnaje

 

29%

na kamarády

 

14%

| celkový počet hlasů: 7 |